22-05-2018

MicroStrategy ontvangt hoogste productscore in 3 van 5 use cases in Gartner-rapport

Deel dit bericht

MicroStrategy kondigt aan dat onderzoeksfirma Gartner de hoogste productscores aan MicroStrategy heeft gegeven voor drie van de vijf use-cases in het rapport Critical Capabilities voor Analytics en Business Intelligence Platforms.

Volgens de bevindingen plaatst het Gartner-rapport MicroStrategy: als eerste in Governed Data Discovery, met een score van 4,22 (van de 5); als eerste in Agile, Centralized BI Provisioning, met een score van 4.37; als eerste in Decentralized Analytics met een score van 4.19 en als tweede in Extranet Deployment, met een score van  4.16

CEO Michael J. Saylor van MicroStrategy is verheugd door Gartner’s beoordelingen van MicroStrategy. “We zien een enorm momentum in de markt rondom ons platform en onze expertise- en consultancydiensten. Ondernemingen kiezen MicroStrategy 10 voor grootschalige, betrouwbare, self-service analytics en superieure mobiele app-ontwikkelingsmogelijkheden. Gebruikers binnen een organisatie kunnen nieuwe inzichten ontdekken, betere beslissingen nemen en belangrijke zakelijke resultaten behalen. Een gedetailleerd overzicht van de beoordelingen is te vinden in het Gartner-rapport.”

MicroStrategy transformeert Visual Data Discovery met MicroStrategy 10.11
Vorige maand heeft MicroStrategy de algemene beschikbaarheid aangekondigd van MicroStrategy 10.11, de laatste release van het MicroStrategy 10-platform. Deze release voegt krachtige mogelijkheden toe aan de MicroStrategy 10-productlijn, waaronder verbeterde toewijzing voor het uitvoeren van ruimtelijke analyses met Mapbox, een belangrijk locatiedata platform voor mobiele en webapplicaties. Versie 10.11 introduceerde ook nieuwe out-of-the-box-visualisaties, intelligente aanbevelingen, een native MicroStrategy Library-app voor smartphones en meer.

Meer informatie over MicroStrategy.

Download hier het Gartner rapport.

Partners