16-05-2018

Oracle lanceert nieuwe set van Autonomous Cloud Platform Services

Deel dit bericht

Oracle introduceert Oracle Autonomous Analytics Cloud, Oracle Autonomous Integration Cloud, en Oracle Autonomous Visual Builder Cloud als onderdeel van de uitbreiding van de autonome mogelijkheden van haar gehele cloudplatform.

Deze nieuwe PaaS-diensten zijn voorzien van ingebouwde artificial intelligence- en machine learning-algoritmes. Hierdoor zijn belangrijke taken te automatiseren en kunnen bedrijven kosten verlagen, de innovatie versnellen, risico’s verminderen en hun voorspellend inzicht vergroten.

Eerder dit jaar heeft Oracle haar Autonome Database ter beschikking gesteld voor datawarehouse-workloads. Het bedrijf zet zich in voor het toevoegen van zelfsturende, zelfbeveiligende en zelfherstellende functies aan al haar PaaS-services, gekoppeld aan autonome mogelijkheden voor elk functioneel gebied. Verder is Oracle van plan om later in 2018 meer autonome diensten uit te brengen, gericht op mobile applicaties, chatbots, data-integratie, blockchain, beveiliging en beheer en extra databaseworkloads, waaronder OLTP.

Meer informatie: Oracle

Partners