11-04-2018

TimeXtender en At Once sluiten samenwerkingsovereenkomst

Deel dit bericht

TimeXtender heeft een samenwerkingsovereenkomst aangekondigd met het Belgische At Once, onderdeel van de Cronos Group, voorstander van technologische innovatie door middel van investeringen, incubatie, integratie en risicokapitaal. At Once levert complete BI- en analyticsgebaseerde implementaties, optimalisaties, trainingen, consultancy en ondersteuning voor bedrijven in de Benelux, in sectoren als financiën, productie, detailhandel en overheid.

At Once wordt ondersteund door een team van Qlik-gecertificeerde professionals met als doel om betaalbare toegang tot Business Intelligence te ondersteunen en klanten te helpen bij hun data discovery. TimeXtender’s Discovery Hub automatiseert alles dat kan worden geautomatiseerd op het gebied van data discovery. Door Discovery Hub te gebruiken, kunnen gebruikers rapportagefouten vermijden die vaak optreden bij wijzigingen in gegevensbronnen. Gebruikers krijgen ook meer inzicht en betere consistentie met KPI's die zijn gemaakt op basis van gevalideerde gegevens.

"Door Discovery Hub toe te voegen aan ons oplossingenportfolio, versterken we onze BI- en analysemogelijkheden en het werkt zeer goed met Qlik als ons platform voor visuele analyse. Met de flexibiliteit van Discovery Hub krijgen onze klanten beveiligde, beheerde toegang binnen een self-serviceplatform", aldus Managing Partner Neil Vets van At Once.
Partner Sales Manager Benelux Max Geers bij TimeXtender voegt toe: "We willen graag samen werken met At Once om klanten te helpen hun analyses met minder tijd en geld te verbeteren met behulp van de Discovery Hub self-service BI en analytics-architectuur”.

Partners