10-04-2018

Information Builders lanceert cloudgebaseerde proefversie van WebFOCUS

Deel dit bericht

Information Builders heeft een gratis 14-dagen proefversie aangekondigd van de WebFOCUS Business User Edition (BUE), een oplossing voor zelfbedieningsanalyse voor zakelijke gebruikers en analisten. Via de eenvoudig in de cloud toegankelijke proef kunnen organisaties het brede scala van self-service mogelijkheden van WebFOCUS BUE verkennen. WebFOCUS BUE kent een geheel nieuwe gebruikersinterface en innovaties voor het delen en operationaliseren van inzichten tussen teams en werkgroepen.

Om sneller en beter beslissingen te nemen, hebben niet-technische zakelijke gebruikers steeds meer toegang nodig tot rapporten, grafieken, dashboards en andere gegevensvisualisaties, waarmee ze kansen en inzichten kunnen identificeren. Met WebFOCUS BUE zijn zakelijke gebruikers niet langer afhankelijk van IT- of BI-ontwikkelaars voor deze informatie. WebFOCUS BUE is gebaseerd op het WebFOCUS-platform van Information Builders en biedt bedrijven die minder dan 100 installaties nodig hebben toegang tot een deel van de volledige functionaliteit waarop de grootste BI- en analytische apps die in gebruik zijn gebaseerd zijn. De oplossing maakt self-service BI mogelijk binnen een krachtige en robuuste cloudomgeving, die analyse- en datadiscovery capaciteiten combineert met de kracht van het maken en delen van analytische views en content.

In-Document Analytics
WebFOCUS BUE bestaat uit WebFOCUS InfoAssist en een persoonlijke portal. Met InfoAssist kunnen gebruikers hun data verkennen, trends en patronen ontdekken en een verscheidenheid aan statische of interactieve analytische weergaven creëren, die kunnen worden doorgegeven aan andere zakelijke gebruikers. Deze analytische overzichten kunnen eenvoudig worden samengevoegd tot pagina's binnen de persoonlijke portal van elke gebruiker en worden gedeeld of ingesloten in toepassingen van derden. De rapporten en dashboards kunnen ook worden gepland of gedistribueerd op basis van aangepaste parameters om op meldingen gebaseerde interacties te stimuleren. Met de gepatenteerde In-Document Analytics-technologie van Information Builders kunnen ontvangers van rapporten binnen en buiten de firewall inzoomen op data en inhoud onderzoeken.

Bibliotheek met voorbeeldvideo’s
De gratis 14-daagse cloudgebaseerde proefversie van WebFOCUS BUE stelt organisaties in staat om enkele van de mogelijkheden van het volledige WebFOCUS-platform uit te proberen via deze speciale self-service editie. Gebruikers kunnen hun eigen spreadsheets uploaden en meteen beginnen met het ontdekken van de voordelen van WebFOCUS BUE. Een nieuwe bibliotheek met voorbeeldvideo’s geeft uitleg over mogelijkheden en functionaliteit om gebruikers snel aan de slag te krijgen.

Meer informatie over het WebFOCUS BI- en analyseplatform
Probeer gratis proefversie van WebFOCUS BUE

Partners