30-03-2018

Informatica biedt vernieuwde Cloud Application Integration en Intelligente API's

Deel dit bericht

Informatica, aanbieder op het gebied van enterprise cloud datamanagement, heeft vernieuwde API- en Application Integration-services aangekondigd op haar Informatica Intelligent Cloud Services (IICS) iPaaS-oplossing, waarmee klanten een hybride en multi-cloud-integratie wordt aangeboden.

IICS levert opnieuw gedefinieerde API- en Application Integration-services om:
• processen, diensten en gegevensintegratie te implementeren met API's, gegevenssets en event processing zonder een enkele regel code te schrijven
• applicaties, diensten en databronnen samen te brengen en REST-, OData- en SOAP-API's te gebruiken
• processen te integreren en automatiseren die zich uitstrekken over cloud en on-premise systemen en applicaties
• eenvoudig te bouwen en implementeren, met behulp van fijnmazige debuggingmogelijkheden en een implementatiemodel dat DevOps ondersteunt in de cloud en on-premise
• API's te gebruiken met de zekerheid om de API lifecycle te beheren.

Microservices-architectuur
IICS biedt een enkele, vertrouwde oplossing ter ondersteuning van elk integratiepatroon, dataset, API, gebruiker en eindpunt om business processen te automatiseren, te integreren met partners en bedrijfsketens, transacties te versnellen en realtime analyses mogelijk te maken.
IICS is gebaseerd op een microservices-architectuur voor agile ondersteuning van toekomstige zakelijke vereisten en maakt gebruik van de CLAIRE-engine om AI metadatagestuurde aanbevelingen te bieden voor het automatiseren en versnellen van data- en applicatie-integratie. IICS voorziet in een consistente look en feel voor alle gebruikssituaties en is op maat gemaakt voor gebruikersrollen zoals ontwikkelaars, eindgebruikers en operators/beheerders via een gewone gebruikersinterface.

Bovendien biedt IICS een breed scala aan connectiviteitsmogelijkheden met meer dan 150 connectoren voor vereenvoudigde, plug-and-play connectiviteit tussen multi-cloud- en hybride applicaties, zonder de noodzaak een enkele regel code te hoeven schrijven. Ook kunnen gebruikers gebruikmaken van de Service Connector-functie op het platform om de connectiviteit te configureren.

Meer informatie: Informatica
Integration Platform as a Service (iPaaS)

Partners