19-03-2018

TimeXtender en Bitmetric werken samen op Nederlandse markt

Deel dit bericht

TimeXtender heeft een samenwerking met Bitmetric aangekondigd. Met deze overeenkomst kan Bitmetric Discovery Hub aanbieden aan bestaande en toekomstige klanten in de Nederlandse markt. Discovery Hub van TimeXtender is een krachtig BI- en analytics-softwareplatform dat complexe en tijdintensieve taken automatiseert die nodig zijn om data te openen, modelleren en beheren.

Met Discovery Hub kunnen organisaties het beste van twee werelden realiseren: datagovernance en self-service BI. Via Discovery Hub kunnen zakelijke gebruikers snel betrouwbare gegevens verkennen en interpreteren, terwijl ze tegelijkertijd IT- en BI-specialisten ontlasten van repeterende taken. Door gebruik te maken van automatisering kunnen bedrijven hun wendbaarheid vergroten, gemakkelijk toegang krijgen tot beheerde data en GDPR-compliance vergemakkelijken. In tegenstelling tot benaderingen die afhankelijk zijn van een combinatie van tools en leveranciers voor scripting, datapreparatie en het mengen van gegevens, is Discovery Hub een volledig geïntegreerde end-to-end-oplossing die sneller tijd kost om te waarderen met minder middelen.

"TimeXtender’s Discovery Hub stelt ons in staat onze klanten te helpen tijd te besparen en hun zakelijke gebruikers de beschikking te geven over self-service analytics", zegt Barry Harmsen, eigenaar van Bitmetric. "Door samen te werken met TimeXtender bieden we een flexibele oplossing om Business Intelligence in een organisatie te verbeteren."
Jørgen Kaufmann, CEO van TimeXtender, voegt toe: "Met deze samenwerking met Bitmetric kan TimeXtender nog meer bedrijven in Nederland bereiken. Bitmetric is een ervaren organisatie met ervaren personeel in het bedienen van de Nederlandse markt. We zijn verheugd om samen te werken met Bitmetric en kijken er naar uit om bedrijven te helpen een ​​compleet datagedreven onderneming te worden."

Partners