12-03-2018

MarkLogic is Visionair in Gartner MQ Data Management Solutions for Analytics

Deel dit bericht

Gartner heeft MarkLogic voor het tweede jaar op rij uitgeroepen als Visionair in het Gartner Magic Quadrant for Database Management Solutions for Analytics 2018. MarkLogic levert een multi-model database waarmee bedrijven hun datasilo’s kunnen integreren en grootschalige analytische projecten kunnen realiseren.

In het Gartner Magic Quadrant worden 22 leveranciers geëvalueerd op de volledigheid van hun visie en executievermogen. MarkLogic en Google zijn de enige twee bedrijven die in het Visionaire kwadrant worden geplaatst. Afgelopen november werd MarkLogic ook al erkend als Challenger in het Magic Quadrant voor Operationele Database Management Systemen 2017.

Gary Bloom, Chief Executive Officer en President van MarkLogic: “Wij zijn van mening dat dit een erkenning is van het feit dat wij de drijvende kracht zijn achter het nieuwe denken in ons snel veranderende marktsegment. Dat we voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend zijn, betekent dat MarkLogic een visie heeft voor de transformatie van haar klanten.”

Tags:

NoSQL, Database

Company:

MarkLogic

Partners