05-03-2018

Infor introduceert analyse-oplossing voor zorgsector

Deel dit bericht

Infor introduceert Infor CloudSuite HCM Analytics, een oplossing voor gezondheidsanalyse om het personeelsbestand en de operationele effectiviteit te optimaliseren. De Networked Analytics Architecture van Infor Birst wordt gebruikt om zorginstellingen te helpen betere patiëntenzorg te leveren. Daarnaast geeft de oplossing toegang tot betere inzichten en besluitvorming door mensen en hun gegevens met elkaar te verbinden via een netwerk van analysediensten.

“Deze oplossing biedt zorginstanties een diepgaand inzicht in hun kosten en de mogelijkheden voor een efficiëntere zorgverlening,” zegt Amy Ihlen, Infor Senior Director of Product Management, HCM (Human Capital Management). “Infor wil zorgaanbieders helpen bij het vinden van arbeidskrachten met de juiste vaardigheden en mentaliteit, op het juiste moment en op de juiste plek, om daarmee een betere patiëntenzorg en betere resultaten te bieden.”

Met de analyseoplossing van Infor kunnen zorginstellingen realtime activiteiten bekijken die essentieel zijn voor hun werkzaamheden. De oplossing biedt standaard een aantal voorspellende modellen, aangepast voor elke klant, waarmee ze de arbeidsuitgaven kunnen optimaliseren, de vraagvoorspelling kunnen begrijpen en fraude-analyse kunnen doen.

Infor CloudSuite Healthcare
Infor CloudSuite HCM Analytics maakt deel uit van Infor CloudSuite Healthcare, een compleet softwareplatform met oplossingen voor finance, supply chain, human capital en klinische interoperabiliteit. Het brengt gegevens over de kosten van zorg, doorverwijzing van patiënten, demografische gegevens, medewerkerstevredenheid, operationele efficiëntie en de directe correlatie tussen de betrokkenheid en de kwaliteit van de patiëntenzorg samen en duidt ze.
Enkele mogelijkheden van de oplossing zijn:
• Betere beslissingen nemen en zakelijke resultaten realiseren dankzij People Analytics.
• De zorglast en personeelsbezetting beter bepalen en een betere personeelsplanning realiseren.
• Krijg meer inzicht in de match tussen personen en teams.
• Effectiever plannen voor de toekomst.

Company:

Infor

Partners