22-02-2018

Information Builders lanceert proefversie van iWay 8

Deel dit bericht

Information Builders heeft een gratis 90-dagen proefversie aangekondigd van iWay 8 Service Manager, de oplossingen-suite voor real-time data-integratie, applicatie-integratie en event-driven processing. Met de proefversie kunnen organisaties de ondersteuning van iWay 8 ervaren voor strategische initiatieven die snelle toegang vereisen tot tijdige en accurate data, ongeacht de vorm of de locatie waar deze zich bevinden - inclusief streaming en IoT-gegevens en blockchain-applicaties.

Het wordt steeds belangrijker voor organisaties om grote hoeveelheden gegevens uit honderden ongelijksoortige gegevensbronnen te gebruiken en te analyseren, terwijl ze kosten willen verlagen en de wendbaarheid vergroten. iWay 8 Service Manager kan naadloos worden geïntegreerd in de bestaande operationele infrastructuur om waardevolle gegevens te extraheren. Het biedt toegang tot nieuwe gegevenstypen en -bronnen door toepassingen, services en API's te integreren - allemaal zonder codering. Ontwikkelaars kunnen elke toepasbaar configuratiecomponent hergebruiken, van een eenvoudige verbindingsdefinitie tot de volledige bedrijfslogica, zodat implementaties sneller kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ondersteunt de veilige en schaalbare omgeving van iWay 8 microservices, big data, IoT, blockchain en andere moderne strategieën voor gegevensintegratie.

Volgens President en CEO Gerald Cohen van Information Builders bezitten organisaties meer gegevens uit meer bronnen dan ooit tevoren. “Het geheel samenvoegen kan echter zo complex zijn dat het omzetten naar bedrijfswaarde bijna onmogelijk is. De gestroomlijnde en intuïtieve ontwikkelomgeving van iWay 8 vereenvoudigt het integratieproces en stelt bedrijven in staat om een ​​enkelvoudig beeld van hun bedrijfsactiviteiten te krijgen, wat helpt om groei te vergroten en prestaties te verbeteren. We nodigen organisaties uit om iWay en de voordelen hiervan te ervaren met deze 90 dagen durende proefversie.”

Meer informatie: Information Builders

Partners