13-02-2018

Oracle Cloud helpt Arcadis met optimaliseren bedrijfsprocessen

Deel dit bericht

Oracle maakt bekend dat ontwerp- en consultancyfirma Arcadis kiest voor Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud en Oracle Analytics Cloud. Arcadis wil met de Oracle Cloud-oplossingen bedrijfsprocessen optimaliseren en de Business Intelligence-systemen uitbreiden.

Bij Arcadis staan de mensen centraal, stelt CIO  Gerard Spans van Arcadis. “Wij willen dat onze 27.000 medewerkers op een systematische manier met klanten werken, waar ook ter wereld. Dat is alleen mogelijk wanneer we beschikken over een uniforme en eenvoudig te beheren basis voor de gehele organisatie”, zegt Gerard Spans, CIO van Arcadis. “De suite van Oracle Cloud-diensten biedt ons inzicht in onze data en bedrijfsprestaties, die nodig is om kritische bedrijfsprocessen te integreren en optimaliseren.”

Om te voldoen aan de eisen die organisaties en bedrijven op dit moment stellen en met het oog op het steeds veranderende concurrentielandschap, zocht Arcadis naar een oplossing voor het stroomlijnen van haar wereldwijde front- en back-office processen. Oracle ERP Cloud helpt Arcadis de complexiteit van bedrijfsprocessen terug te dringen door te migreren naar een complete, moderne en veilige oplossing. Arcadis maakt al gebruik van Oracle HCM Cloud en Oracle Sales & Marketing Cloud.

Partners