26-01-2018

MicroStrategy rolt channelpartner-programma uit

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft de uitrol aangekondigd van het MicroStrategy Partner Program, een nieuw programma voor haar wereldwijde ecosysteem van meer dan 700 channelpartners. Het MicroStrategy Partner Program kent uitgebreide mogelijkheden voor marketing en het delen van inkomsten voor het wereldwijde channelpartner-ecosysteem.

Het programma zal het verkoopbereik van de onderneming uitbreiden naar nieuwe geografische gebieden en marktsegmenten en channelpartners helpen bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe oplossingen op het MicroStrategy-platform. MicroStrategy lanceert ook een nieuwe partnerportal waarmee kchannelpartners nieuwe deals kunnen registreren, leads kunnen beheren en toegang hebben tot een breed scala aan verkoop- en marketingmiddelen.

Volgens Michael J. Saylor, CEO van MicroStrategy, hebben veel toonaangevende systeemintegratoren MicroStrategy software geïmplementeerd en zijn duizenden channelpartner-consultants gecertificeerd voor MicroStrategy 10.” “Wij investeren in middelen, incentives en trainingen, zodat ons uitgebreide netwerk van channelpartners goed gepositioneerd is om MicroStrategy in hun eigen regio's te verkopen. We zijn verheugd om dit nieuwe programma uit te rollen waarvan we denken dat het het voor onze succesvolle kanaalpartners gemakkelijker zal maken om MicroStrategy op de markt te brengen." Emmanuel Richard, Vice President Global Alliances bij MicroStrategy, vult aan: “Klanten hebben de functies nodig die de beste technologieën te bieden hebben. Het MicroStrategy Partner-programma heeft een succesvolle routekaart en een eenvoudig instapproces ontwikkeld, zodat onze channelpartners opnieuw kunnen bepalen wat er op de markt mogelijk is."

MicroStrategy heeft geïnvesteerd in een Global Alliances Team, dat channelpartner-managers in alle regio's over de hele wereld plaatst. Het Global Alliances Team zal rechtstreeks contact opnemen met channelpartners, zodat ze deel kunnen uitmaken van de verkoop en accountplanning. Dit team zal helpen verkoopkansen te identificeren en succesvol te sluiten, nieuwe partners te werven en het genereren van leads te ondersteunen. MicroStrategy heeft ook nieuwe accreditaties van channelpartners gecreëerd, zodat channelpartners hun aanbod kunnen optimaliseren. De nieuwe accreditaties omvatten MicroStrategy Certified System Integrator, MicroStrategy Certified Solution Provider, geautoriseerde MicroStrategy Reseller en MicroStrategy Managed Service Provider (MSP).

Meer informatie: MicroStrategy

Partners