15-01-2018

Talend behaalt Microsoft Gold Competency Status voor Microsoft Azure

Deel dit bericht

Talend heeft aangekondigd de Microsoft Gold Competency Status voor Microsoft Azure te hebben behaald. Talend is een van de eerste honderd onafhankelijke softwareleveranciers die Gold Competency voor de cloud hebben verkregen, waarmee klanten verzekerd zijn dat Talend-oplossingen goed draaien op Azure.

Gold Competency is Microsoft's hoogste niveau van partnercertificering en wordt alleen toegekend aan bedrijven die blijk hebben gegeven van expertise en vaardigheden met betrekking tot een Microsoft-technologie of -dienst. Bedrijven die dit competentieniveau behalen behoren tot de top één procent van Microsofts wereldwijde elitepartners.

Nauwe samenwerking
Volgens Michael Pickett, SVP Business Development en Partner Ecosystems bij Talend, vormen clouddiensten steeds meer de kern van de digitale bedrijfsstrategie van elke organisatie. “Daarom hebben we ons tot doel gesteld om deze certificering te behalen. We hebben uitgebreide ervaring met het succesvol inzetten van Talend-oplossingen op het Microsoft Azure-platform. Dankzij onze vaardigheid en integratie met het Azure-platform en ook de nauwe samenwerking met Microsoft kunnen we klanten helpen hun digitale transformatie naar een hoger niveau te tillen door cloudconnectiviteit te bieden die eenvoudig, snel en veilig is. "

Azure roadmap
Leveranciers die de Gold Competency hebben behaald, komen in aanmerking voor de cloudondersteuning van Microsoft, Azure-implementatiediensten, partnerondersteuning, mogelijkheden om bepaalde on-premise en software voor intern gebruik op Microsoft Azure in te zetten, en toegang tot de Azure roadmap. Dit voegt meerwaarde toe aan de bestaande cloudexpertise en -aanbiedingen van Talend. Talend werkt ook met een ecosysteem van serviceproviders die Microsoft Gold-gecertificeerd zijn, waardoor klanten van Talend een end-to-end-waardeketen krijgen rond inzet van Microsoft Azure.
Om Gold Competency te bereiken, moeten bedrijven klantreferenties indienen die succesvolle projecten demonstreren, voldoen aan een prestatievereisten en slagen voor technologie- en verkoopbeoordelingen. Enkele van de klanten die Talend-oplossingen gebruiken in de Microsoft cloud zijn CA Technologies, Calor Gas, HP Inc., Johnson Controls en Newgistics.

Microsoft heeft onlangs haar investering in het Co-Sell partnerprogramma uitgebreid met de creatie van een channel manager-rol, gericht op ondersteuning van de go-to-market inspanningen van partners. Deze channel manager zal Talend helpen bij het begeleiden van klantbetrokkenheid voor Microsoft Azure-omgevingen.

Meer informatie: Talend-oplossingen binnen Microsoft Azure-omgevingen.

Partners