22-12-2017

MicroStrategy is Platina sponsor van DW&BI Summit 2018

Deel dit bericht

MicroStrategy is Platina sponsor geworden van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel Utrecht plaats vindt.

Al meer dan 25 jaar levert MicroStrategy software die organisaties helpt hun gegevens om te zetten in informatie. De software helpt mensen nieuwe kansen te ontdekken, betere beslissingen te nemen en echte resultaten te behalen.
MicroStrategy biedt krachtige oplossingen en deskundige services die elk individu in staat stellen om bruikbare informatie te verzamelen, zodat bedrijven het volledige potentieel van hun mensen en investeringen kunnen ontketenen. Het MicroStrategy analyseplatform levert krachtige zakelijke toepassingen die voldoen aan de behoeften van zowel bedrijven als IT.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De vijfde editie van de DWBI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Donald Farmer, Mike Ferguson, Janani Dumbleton, Rick van der Lans, Bart Baesens, Cor Baars, Regine Dhaene en Mark de Visser. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Data governance, Deep learning, Self-service analytics, Data Lakes, Data Science, Analytics, Big Data en nog veel meer.
Kijk hier voor het volledige programma.

Meer informatie op de website van de DW&BI Summit 2018.

Partners