12-12-2017

Talend biedt geavanceerde cloud- en big data-training voor ontwikkelaars

Deel dit bericht

Talend heeft cursussen aangekondigd om de vaardigheden van ontwikkelaars te verbeteren met geavanceerde cloud- en big data-technologieën. De nieuwe cursussen zijn per direct beschikbaar en gebaseerd op praktische oefeningen die expertise maximaliseren met tools voor cloudgebaseerde data mapping en -preparation.

De nieuwe cursussen tonen de inzet van Talend bij de opleiding van medewekers die de digitale transformatie-initiatieven van bedrijven helpen bevorderen. Volgens Carrie Anderson, VP Enablement bij Talend, is het volgen van moderne technologieën een uitdaging voor bedrijven van elke omvang. “Hoewel innovatie grote zakelijke kansen mogelijk maakt, creëert het ook lacunes in vaardigheden op gebieden als cloud en big data - waar de vraag naar geschoolde werknemers bijzonder groot is. Datagedreven bedrijven moeten hun personeelsbestand ontwikkelen om gelijke tred te houden met snel evoluerende marktbehoeften en opkomende technologieën. Trainingscursussen die ontwikkelaars praktische ervaring bieden met de nieuwste cloud- en big data-tools helpen bedrijven een concurrentievoordeel te behalen."

Belangrijke toevoegingen aan het Talend-trainingsportfolio omvatten Data Preparation Cloud en twee geavanceerde Talend Data Mapper-cursussen, om ontwikkelaars te helpen werken met complexe hiërarchische gegevens. Talend Data Mapper Advanced-Spark traint deelnemers om de snelheid van Spark-verwerking op hiërarchische gegevens te benutten. Talend Data Mapper Advanced-HL7 leert deelnemers hoe ze data kunnen verwerken met behulp van de Health Level Seven-standaard. HL7 wordt gebruikt bij het uitwisselen, integreren, delen en ophalen van elektronische gezondheidsinformatie tussen artsenpraktijken, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en laboratoria die de levering en evaluatie van gezondheidsdiensten ondersteunen.

Voordelen van Talend's trainingscursussen zijn:
- Een live software-omgeving die ontwikkelaars hands-on oefeningen biedt voor levensechte scenario's
- Opties voor instructie via zelfstudie of door deskundige instructeurs, online of in een klaslokaal
- Nadruk op de belangrijkste taken die vereist zijn door verschillende rollen
- Overvloedig oefenen, snellere ontwikkeling van noodzakelijke vaardigheden
- Een curriculum speciaal ontworpen voor data-analisten

Talent zag een toename van 49 procent van het aantal cursusregistranten tussen 2015 en 2016, omdat klanten en partners bezig zijn met het opschalen van vitale cloud- en big data-vaardigheden in hun personeelsbestand. Talend-partners hebben hun investeringen meer dan verdubbeld bij de integratie van het Talend big data- en cloudcurriculum in hun interne loopbaanontwikkelingsportals, bij het verbeteren van de vaardigheden van consultants om aan dynamische marktvereisten te voldoen.

De cursussen van Talend zijn opgezet om met minimale vereisten drukbezette professionals efficiënt te trainen en bedrijven te helpen een groot aantal personeel aan te trekken. Een complete lijst met de nieuwste instructietrainingen van Talend.

Partners