11-12-2017

MicroStrategy kondigt beschikbaarheid MicroStrategy 10.10 aan

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft de beschikbaarheid aangekondigd van MicroStrategy 10.10. Met deze release introduceert MicroStrategy twee producten: een volledig opnieuw ontworpen en krachtiger MicroStrategy Desktop en het nieuwe MicroStrategy-werkstation.

Tim Lang, VP en CTO van MicroStrategy, is verheugd met de release van MicroStrategy 10.10, waarmee zakelijke gebruikers zelf analytics kunnen uitvoeren met de vereiste wendbaarheid en de governance die IT vereist. ”De recente capaciteiten van MicroStrategy 10.10 maken deel uit van de doelstelling van MicroStrategy om een volgende generatie analytics te leveren, zodat klanten hun bedrijfsproblemen kunnen oplossen en resultaten kunnen behalen."

In aanvulling op MicroStrategy Desktop en MicroStrategy Workstation levert 10.10 een groot aantal verbeteringen en aanvullingen op MicroStrategy Web, MicroStrategy Mobile, MicroStrategy op AWS, API’s, MicroStrategy Server. Verbeteringen zijn onder andere:
- Voorwaardelijke metrieken in MicroStrategy Web, MicroStrategy Desktop en MicroStrategy Workstation, waardoor analisten filters op specifieke statistieken kunnen toevoegen om krachtiger dossiers te maken;
- Verbeterde PDF-exporteigenschappen;
- iOS 11-certificering voor de MicroStrategy Mobile- en MicroStrategy Library-apps voor iPads;
- Mogelijkheid om MicroStrategy te implementeren op AWS op Amazon Linux;
- Verbeteringen voor Usher Professional, waardoor het een robuuster communicatietool wordt.
MicroStrategy Desktop is gratis te downloaden.

Meer informatie: MicroStrategy

Partners