30-11-2017

Wipro lanceert branchespecifieke oplossingen als uitbreidingen op SAP Leonardo

Deel dit bericht

Wipro lanceert branchespecifieke oplossingen op SAP Leonardo. De eerste reeks oplossingen zal focussen op nutsbedrijven, terwijl daarna de consumenten- en fabricagesectoren zullen volgen.

SAP Leonardo is een holistisch digitaal innovatiesysteem dat toekomstgerichte technologieën en capaciteiten op een veelomvattende manier integreert in het SAP Cloud Platform. Wipro zal optimaal gebruikmaken van thema's rond SAP Leonardo zoals IoT, blockchain, machine learning, Big Data, inzichten en analytics om oplossingen te bouwen die het nemen van beslissingen op basis van inzicht voor klanten ondersteunen. Om te beginnen ontwikkelen Wipro en SAP samen praktijkcases die blockchaintechnologie exploiteren voor de nutsvoorzieningenbranche.

Microdiensten
Wipro zal microdiensten gaan bouwen als uitbreidingen op het SAP Leonardo-portfolio op het SAP Cloud Platform. Deze microdiensten zullen afgestemd worden op de roadmap die SAP heeft opgesteld. Als deel van de samenwerking zal Wipro branchespecifieke analytische “apps” ontwikkelen op zijn insights-as-a-serviceoplossing, Data Discovery Platform, waardoor SAP Leonardo analytics, big data en data-intelligencecapaciteiten optimaal ingezet worden.

Bhanumurthy B.M., President en Chief Operating Officer, van Wipro Limited is enthousiast om SAP Leonardo optimaal te gebruiken om innovatie na te streven voor klanten. “Gezien onze sterkte op het vlak van blockchain, IoT, machine learning en analytics en onze langdurige samenwerking met SAP zijn we ervan overtuigd dat we goed gepositioneerd zijn om branchespecifieke digitale oplossingen te bouwen om de digitale transformatie-reis van onze klanten te stimuleren.”

“Met SAP Leonardo ondersteunen we onze klanten bij de implementatie van gedifferentieerde digitale oplossingen,” voegt Bernd Leukert, lid van het Executive Board van SAP SE, Products & Innovation, hieraan toe. “Een uitstekende technische basis, integratie in essentiële bedrijfsprocessen en een sterk ecosysteem zijn van elementair belang om te slagen in de digitale economie. Onze krachten bundelen met Wipro is een geweldig voorbeeld van samenwerking om bedrijfswaarde te verwezenlijken voor onze klanten door middel van technologieën zoals IoT, machine learning en blockchain.”

Partners