30-11-2017

Deloitte and DataStax werken samen aan inzet Graph-technologie

Deel dit bericht

Deloitte Consulting heeft een alliantie aangekondigd met DataStax om organisaties te helpen hun enorme hoeveelheden operationele gegevens te analyseren en visualiseren. De eerste go-to-market-oplossing van de Deloitte-alliantie met DataStax is MissionGraph, een interactief, cloudgebaseerd hulpmiddel dat verbindingen over grote, ongelijksoortige gegevenssets duidelijk maakt om klanten in staat te stellen waardevolle inzichten te ontdekken.

Met MissionGraph kunnen organisaties innovatieve gegevens, analyses en technologieën samenvoegen om fraudeopsporing, risicoanalyse en bedrijfsactiviteiten te verbeteren. MissionGraph is al ingezet voor gebruik door de Amerikaanse federale overheid. Het is nu beschikbaar voor commerciële toepassingen. Deloitte ontwikkelde MissionGraph op DataStax Enterprise en DSE Graph. DSE Graph verwerkt grote, complexe, relationele datasets op enterprise-schaal.

Volgens Mark White, directeur bij Deloitte Consulting, hebben de meeste problemen van zijn klanten te maken met een complex web van mensen, plaatsen en evenementen. "MissionGraph helpt de contextuele relaties tussen deze entiteiten te ontdekken en stelt gebruikers in staat om deze relaties te verkennen en te begrijpen via een intuïtieve interface om hun gegevens te evalueren en actie te ondernemen op basis van de resultaten."

Voorzitter Steve Rowland van DataStax is verheugd om samen met Deloitte organisaties te helpen hun missiekritieke gegevens beter te begrijpen en te interpreteren via de Graph-technologie. "DSE Graph is de eerste grafische database die krachtig genoeg is om te schalen naar enorme datasets, en biedt geavanceerde geïntegreerde tools die in staat zijn tot diep analytische zoekopdrachten.”

Meer informatie over de samenwerking.

Partners