24-11-2017

TimeXtender kondigt nieuwe release aan van Discovery Hub

Deel dit bericht

TimeXtender heeft een upgrade aangekondigd voor het Discovery Hub-platform met een gedeelde semantische laag. Met de toevoeging van de gedeelde semantische laag kunnen bedrijven voor elke front-end via Discovery Hub dezelfde taal gebruiken in hun hele organisatie.

Governed datamodellen hoeven in de gedeelde semantische laag maar eenmaal te worden gedefinieerd en automatisch gebruikt om gegevens in de juiste vorm en in de juiste context te leveren aan elke ondersteunde data discovery tool, format of front-end, inclusief Power BI, Tableau of Qlik. Gebruikers kunnen dezelfde gegevens tegelijkertijd aan deze drie front-ends leveren, wat zich vertaalt in aanzienlijke kosten- en tijdbesparingen en self-service-analytics mogelijk maakt.

Voor dit doel heeft TimeXtender langdurige partnerships gesloten met Microsoft, Qlik, en Tableau. De semantische laag stelt zakelijke gebruikers in staat gegevens te bekijken op basis van een ‘single version of the truth’, waarbij iedereen met dezelfde definitie, waarden en cijfers werkt. Dit is volgens TimeXtender voor bedrijven van groot belang gezien de komende GDPR-wetgeving.

Abonnement
Als onderdeel van deze upgrade heeft TimeXtender ook een prijswijziging voor Discovery Hub doorgevoerd van een voortdurend licentiemodel met een jaarlijkse onderhoudsvergoeding naar een maandelijks abonnement, dat maandelijks of jaarlijks kan worden gefactureerd.

Meer informatie: TimeXtender

Partners