14-11-2017

HPE introduceert Blockchain as-a-service oplossing

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise heeft haar eerste product in de HPE Mission Critical Blockchain-reeks aangekondigd. Mission Critical Distributed Ledger Technology (DLT) is een oplossing waarmee klanten gedistribueerde ledger workloads kunnen uitvoeren op platforms met de hoogste beschikbaarheid.

Mission Critical DLT is een gedistribueerde ledger-technologie (grootboek) die wordt gebruikt voor het registreren van transacties via een gedecentraliseerd netwerk van computers en heeft een breed scala aan mogelijke toepassingen in alle sectoren. Volgens Gartner zal blockchain tegen 2025 voor 176 miljard dollar aan bedrijfswaarde genereren.

SQL-integratie
Bedrijven die blockchain-oplossingen evalueren, ondervinden dat generieke infrastructuur en public cloud-omgevingen niet kunnen voldoen aan de noodzakelijke vereisten op het gebied van prestatie, beveiliging, schaalbaarheid en veerkracht. HPE's Mission Critical DLT-oplossing biedt beschikbaarheid en beveiliging. Deze oplossing omvat schaalbaarheid en SQL-integratie die niet kan worden gerealiseerd met workloads die in een public cloudomgeving of generieke infrastructuur worden uitgevoerd.

Bedrijfskritieke processen
De Mission Critical DLT-oplossing maakt deel uit van HPE’s totaalaanpak om enterprise-grade mogelijkheden voor blockchain workloads te leveren. De oplossing wordt aangeboden op HPE Integrity NonStop-platforms, die tweederde van de creditcardtransacties ter wereld verwerken. Het is ontwikkeld in samenwerking met R3, een onderneming voor bedrijfssoftware, die de gedistribueerde ledger-technologie van het bedrijf integreert met het HPE platform. Deze combinatie stelt klanten in staat om gedistribueerde ledger workloads uit te voeren in omgevingen die 100 procent fouttolerantie vereisen op bedrijfskritieke processen en tevens SQL-integratie met verouderde systemen.

HPE Mission Critical DLT wordt in het begin van 2018 verwacht. Later in het jaar kunnen klanten tegen betaling toegang krijgen tot een ‘DLT-as-a-Service’ omgeving voor tests en productiegebruik.

Partners