14-11-2017

Rick van der Lans over 'Data First' en de Datawarehousing & BI Summit 2018

Deel dit bericht

Gesprek met Rick van der Lans over het thema, de belangrijkste onderwerpen en de sprekers op de Datawarehousing & Business Intelligence Summit 2018. De lustrum-editie van dit congres, waar Rick chairman van is, vindt plaats op 20 en 21 maart 2018 in Utrecht. Net als de voorgaande edities biedt het congres weer een keur aan internationale en nationale topsprekers en thought leaders op gebied van Datawarehousing en BI. 

Het congresprogramma is zojuist afgerond en key topics die aan bod komen zijn: Data Lake, Hadoop, Deep Learning, Datawarehousing, Self-Service BI, Data Governance, GDPR, Artificial Intelligence, Data Science. Enkele bekende namen die wij hebben kunnen strikken zijn Donald Farmer, Mike Ferguson, Janani Dumbleton, prof. Bart Baesens en natuurlijk Rick van der Lans.

De Datawarehousing & BI Summit van 2018 richt zich voornamelijk op het grote BI-dilemma waar veel organisaties mee worstelen. Hoe integreren we de bestaande BI-systemen met deze nieuwe vormen van datagebruik? Welke technologieën en architecturen zijn daarbij van nut? Het congres biedt u daarvoor praktische richtlijnen, handvatten en do’s en don’ts om u te ondersteunen bij de huidige en komende vraagstukken.

Een greep uit de onderwerpen:
• Integratie van big data technologie binnen de datawarehouse-omgeving
• Governance en compliance in het self-service tijdperk
• De invloed van Blockchains op Data & Business Intelligence
• Artificial Intelligence en Business Intelligence
• De uitdagingen van de GDPR voor datawarehouse-projecten

DW&BI Summit is bestemd voor u!
Het congres is gericht op beslissers en degenen die betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing, Business Intelligence en data science projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. En op diegenen die betrokken zijn bij het invoeren van analytics en big data. 

Bezoek de website en registreer snel om te profiteren van onze vroegboekkortingen!

Partners