11-11-2017

Nieuwe website en app voor Datawarehousing & BI Summit

Deel dit bericht

Met het lanceren van de nieuwe website voor ons jaarlijkse congres, de Datawarehousing & Business Intelligence Summit, is ook een nieuwe release van de congres app opgeleverd. 

In plaats van een separate app zoals voorgaande jaren, is de bestaande app van BI-Platform fors uitgebreid. Op het moment dat het congres actueel wordt en het programma is gecompleteerd, verschijnt een extra navigatie element op de voorpagina van de app. Bij het openen daarvan, of via het hoofdmenu linksboven, verschijnt een nieuw gedeelte van de app met eigen navigatie elementen. In iOS zijn dat icoontjes die onderaan horizontaal worden getoond en bij Android is de navigatie ook horizontaal maar dan bovenin het scherm. Uiteraard staan de belangrijkste elementen in de navigatie, Programma, Sprekers en Sponsors met daarnaast alle algemene informatie onder het Home-DW&BI item. De BI-Platform App met de congresmodule is tevens geschikt voor de iPad en tablets.

We zijn benieuwd naar uw reactie, dus reageer gerust via de Contact functie in de App bij Instellingen & Informatie. Om het u gemakkelijk te maken staan hieronder de download buttons voor de twee versies.

Download gratis de nieuwe versie van de mobiele apps via Apple App Store of via Google Play.

Download Apple App StoreDownload Google Play

Partners