09-11-2017

HPE lanceert schaalbaar in-memory computing platform Superdome Flex

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise lanceert de HPE Superdome Flex. Volgens HPE is het een zeer schaalbaar en modulair in-memory computing platform, waarmee organisaties enorme hoeveelheden data kunnen verwerken en analyseren.

Bedrijven moeten omgaan met enorme datastromen, business continuïteit garanderen en over de flexibiliteit beschikken om adequaat op veranderingen te reageren. Veel bedrijven doen dit door gebruik te maken van in-memory databases als SAP HANA, Oracle Database In-Memory en Microsoft SQL Server.
Om de volledige waarde – en daarmee realtime insights – uit in-memory computing te halen, moet de onderliggende infrastructuur capabel genoeg zijn om grote datasets aan te kunnen en analytics te doen zonder transacties te vertragen. HPE Superdome Flex heeft een uniek en naadloos schaalbaar modulair design, waardoor organisaties op de groeiende databehoeften kunnen inspelen. Ondertussen zorgen sterke mogelijkheden voor betrouwbaarheid voor een flexibel platform dat belangrijke workloads kan waarborgen.

Het nieuwste mission critical in-memory computing platform van HPE combineert de betrouwbaarheid van HPE Integrity Superdome X met de schaalbare technologie voor high performance data analytics die voortvloeit uit de acquisitie van SGI. HPE Superdome Flex biedt de volgende mogelijkheden:
· Data omzetten in bruikbare realtime insights met uitzonderlijke schaalmogelijkheden. HPE Superdome Flex is ontworpen op basis van de principes van Memory-Driven Computing en biedt daardoor een centrale geheugenpool en een extreem snelle fabric met schaalmogelijkheden van 768 GB tot 42 TB op één systeem. Daarmee levert het exceptionele computekracht voor de meest veeleisende applicaties.
· Klein beginnen en naadloos groeien. Het platform heeft een uniek modulair design en is te schalen van vier tot 32 aansluitingen in bundels van vier. Dit biedt klanten mogelijkheden voor omgevingen met in-memory computing in ieder formaat. De omgeving is bovendien uit te breiden als de behoefte groeit.
· Waarborgen van essentiële workloads. HPE Superdome Flex biedt bewezen mogelijkheden voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid en bruikbaarheid (RAS) die niet beschikbaar zijn voor andere standaard x86-platforms. Daarmee wordt 99.999% single-system beschikbaarheid geboden.

De HPE Superdome Flex is per direct verkrijgbaar.

Partners