01-11-2017

Line-up DW&BI Summit 2018 biedt veelzijdig programma

Deel dit bericht

Op dinsdag 20 en woensdag 21 maart 2018 vindt in Amsterdam alweer de vijfde editie plaats van de Data Warehousing & Business Intelligence Summit. Dit onafhankelijke congres wordt wederom georganiseerd door Adept Events, en heeft ook dit keer een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen.

Op deze lustrumeditie zal weer een keur aan bekende sprekers en thought leaders uit binnen- en buitenland, waaronder Donald Farmer, Mike Ferguson, Janani Dumbleton, Rick van der Lans, Bart Baesens, Cor Baars, Regine Dhaene en Mark de Visser, aanwezig zijn om de laatste stand van zaken op het gebied van Business Intelligence, Datawarehousing, Analytics, GDPR, Artificial Intelligence en nog veel meer aan u te presenteren. Kijk voor meer informatie op de spekerspagina, waar een uitgebreidere omschrijving staat van alle sprekers.

Overkoepelende trend
We worden al jaren geconfronteerd met een niet-aflatende stroom van nieuwe technologieën, ontwerptechnieken, architecturen en ideeën, zoals Hadoop, streaming, self-service data preparation, logical datawarehouse, data lake, deep learning en NoSQL. Het lijkt alsof al deze ontwikkelingen op zichzelf staan, maar dat is niet zo. Er is één verbindende en overkoepelende trend: het gebruik van data binnen organisaties is drastisch aan het veranderen. Werd data voorheen alleen gebruikt voor verslaglegging naar management en externe autoriteiten, tegenwoordig is het gebruik van data veel breder, intensiever en voor de bedrijfsvoering steeds crucialer. Denk alleen al aan consumenten die klantgegevens kunnen inzien via customer-facing apps en ook data scientists die data grondig analyseren om bedrijfsprocessen te verbeteren en te versnellen en om het contact met klanten te optimaliseren.

Kortom, hoe organisaties tegenwoordig data willen inzetten, hoe breed en intensief ze deze lang ondergewaardeerde business asset willen benutten is veelbelovend. De potentiële bedrijfswaarde van data wordt eindelijk beter benut. Maar ondertussen kraken de datawarehousesystemen onder dit intensievere datagebruik.

De Datawarehousing & BI Summit van 2018 richt zich voornamelijk op het grote BI-dilemma waar veel organisaties mee worstelen. Hoe integreren we de bestaande BI-systemen met deze nieuwe vormen van datagebruik? Welke technologieën en architecturen zijn daarbij van nut? Het congres biedt u daarvoor praktische richtlijnen, handvatten en do’s en don’ts om u te ondersteunen bij de huidige en komende vraagstukken.

Een greep uit de onderwerpen:
• Integratie van big data technologie binnen de datawarehouse-omgeving
• Governance en compliance in het self-service tijdperk
• De invloed van Blockchains op Data & Business Intelligence
• Artificial Intelligence en Business Intelligence
• De uitdagingen van de GDPR voor datawarehouse-projecten

DW&BI Summit is bestemd voor u!
Het congres is gericht op beslissers en degenen die betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing, Business Intelligence en data science projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. En op diegenen die betrokken zijn bij het invoeren van analytics en big data.

Bezoek de website en registreer snel om te profiteren van onze vroegboekkortingen!

Partners