24-10-2017

Cloudera en Hitachi kondigen strategisch partnerschap aan

Deel dit bericht

Cloudera heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Hitachi Ltd. om klanten ondersteuning en training te bieden voor de verdere adoptie van Cloudera Enterprise.

Hitachi biedt Hitachi OSS Support Service voor Cloudera Enterprise voor extra ondersteuning aan klanten bij hun Big Data verwerking. Verder willen beide bedrijven via de inbouw van Cloudera Enterprise in Hitachi's Lumada IoT Platform samenwerken en bijdragen aan oplossingen voor uitdagingen in een breed scala van bedrijfstakken.

Als onderdeel van het partnerschap zullen Cloudera en Hitachi ook een team opzetten van technische consultants om verkoop, service, training en implementatie van Cloudera Enterprise mogelijk te maken. Cloudera zal voorzien in gezamenlijke training, opbouw van vaardigheden en de ontwikkeling van oplossingen. Met het partnerschap kunnen klanten profiteren van geavanceerde diensten en ondersteuning krijgen in elk stadium van ontwikkeling tot gegevensverwerking.

Hitachi's Lumada IoT Platform levert zeer geavanceerde mogelijkheden om data in intelligente acties om te zetten. Volgens directeur Yozo Ito van Hitachi OSS Solutions Center worden de door Cloudera ondersteunde open source frameworks Apache Spark en Hadoop essentieel om de kracht van data en machine learning in het IOT-tijdperk te benutten. Daarom zijn ze volgens hem ook belangrijke onderdelen van het Lumada IoT Platform.

Meer informatie: Cloudera

Partners