12-10-2017

connecteddatagroup levert data- & analyticsoplossingen met implementatiepartners

Deel dit bericht

Antoine Stelma en Erik Fransen, oudgedienden in het speelveld van Business Intelligence, datawarehousing, big data en datavirtualisatie, zijn op 1 oktober 2017 gestart met hun nieuwe onderneming connecteddatagroup. connecteddatagroup richt zich op het praktisch, duurzaam en schaalbaar oplossen van data- en analyticsvraagstukken en werkt hierin samen met bewezen technologie- en implementatiepartners.

Toegankelijk maken van data, koppelen van data, verwerken van data en analyseren van data, in elke stap wil connecteddatagroup waarde toevoegen om het doel te bereiken: data eenvoudig, snel, voorspelbaar en integraal beschikbaar maken voor effectieve analytische toepassing in de organisatie. Volgens oprichter en mede-eigenaar Antoine Stelma van connecteddatagroup is het een logische stap om zich via de nieuwe onderneming volledig te richten op het leveren van Data & Analytics diensten, van advies tot implementatie. “Het klantenporfolio groeit hard en onze data- & analyticsdiensten moeten daar volop in meegroeien, vandaar de keuze voor een nieuw bedrijf en merk. Met nog meer mogelijkheden en waardeontwikkeling voor onze klanten. Ook onze partners zijn enthousiast en groeien met ons mee. Een geweldige ontwikkeling die mij veel energie geeft.”

Erik Fransen, oprichter en mede-eigenaar connecteddatagroup voegt hieraan toe: “Nadat wij begin 2016 de stap hebben gezet naar het ondernemerschap zijn we nu toe aan de volgende fase. Via connecteddatagroup zijn we in staat om beter aan de groeiende behoefte aan data en analyticsdiensten te voldoen, in nauwe samenwerking met onze klanten en partners. connecteddatagroup biedt mij meer mogelijkheden om met passie en enthousiasme in deze boeiende markt aan oplossingen voor onze klanten te werken.”

connecteddatagroup heeft haar zetel in Den Haag met kantoren in Eindhoven, Arnhem en Maastricht en werkt intensief samen met implementatiepartners KVL, Nippur, Centennium en technologiepartners Open Line, MapR en Cisco voor het leveren van data- en analyticsdiensten. connecteddatagroup levert via Centennium Opleidingen een groot aantal opleidingen en certificeringen aan de markt en het nieuwe label ‘Powered by connecteddatagroup’ biedt de implementatiepartners de kennis en middelen voor het leveren van data- & analyticsdiensten aan eigen klanten.

Meer informatie: connecteddatagroup

Partners