29-09-2017

Red Hat biedt gestandaardiseerd platform voor SAP-omgevingen

Deel dit bericht

Red Hat kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions, een enterprise Linux-platform geoptimaliseerd voor SAP-implementaties. Het platform vergemakkelijkt de integratie of het samenvoegen van heterogene SAP-omgevingen en biedt een enkel, gestandaardiseerd platform voor het analyseren en beheren van big data.

Het SAP-portfolio van bedrijfsapplicaties en data-analysetechnologieën, waaronder SAP NetWeaver en SAP HANA, helpt bedrijven sneller en beter beslissingen te nemen terwijl ze hun bedrijfsprocessen versnellen. Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions biedt bedrijven die deze technologieën willen inzetten een extra ‘open’ keuze via een enkele oplossing. Dit maakt het eenvoudiger voor IT-organisaties om datacenterstandaardisatie na te streven zonder dat ze hun verschillende big data-initiatieven moeten opgeven.

Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions is gebouwd op het flexibele, schaalbare en volledig open Red Hat Enterprise Linux 7 besturingssysteem. Het bouwt verder op de bestaande relatie tussen SAP en introduceert nieuwe mogelijkheden om het meeste uit het krachtige analytics- en datamanagementportfolio van SAP te halen. Dit omvat de toevoeging van Red Hat Insights, het proactieve analytics en realtime intelligence product, dat wordt ondersteund door Ansible automation en Red Hat’s uitgebreide opensource-expertise. Gebruikers kunnen hiermee hun SAP-softwarelandschap beter begrijpen, beoordelen en optimaliseren.

Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions combineert het bestaande aanbod van besturingssystemen van Red Hat dat gericht is op SAP-software, namelijk Red Hat Enterprise Linux for SAP Applications en Red Hat Enterprise Linux voor SAP HANA in een enkel geconsolideerd platform. Naast de functies en ondersteuning van het bestaande aanbod biedt Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions de volgende voordelen:
• De High Availability Add-On komt tegemoet aan de behoefte aan betrouwbaarheid van kritische SAP-applicaties.
• De Smart Management Add-On maakt beheren en updaten makkelijker van grote implementaties van Red Hat Enterprise Linux voor SAP-oplossingen.
• Updatediensten voor SAP-oplossingen, een vierjarige Extended Update Support (EUS) dienst die backports van critical-impact beveiligingsupdates en urgent-priority bugfixes biedt voor kleine releases van Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions.
• Red Hat Insights helpt IT-organisaties proactief problemen te detecteren in hun SAP-implementaties en bij de optimalisatie van het besturingssysteem ter ondersteuning van zakelijke transacties en andere big data-initiatieven.

Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions is via de Red Hat Customer Portal beschikbaar.

Company:

Red Hat, SAP

Partners