18-09-2017

PK Automatisering organiseert Seminar IoT in Care

Deel dit bericht

Met de acceptatie van smartphones en tablets in de directe zorgverlening en de digitalisering van uiteenlopende werkprocessen neemt de hoeveelheid data binnen zorginstellingen plotsklaps toe. Veel organisaties zijn niet voorbereid op een dergelijke vloedgolf van informatiestromen, waardoor al gauw chaos dreigt te ontstaan. PK Automatisering uit Assen organiseert op 28 september een bijeenkomst waarin wordt uitgelegd op welke wijze een Care-instelling structuur kan aanbrengen in de informatiehuishouding zonder dat daarvoor bestaande IT-voorzieningen op de schop moeten.

Door het aanbrengen van koppelingen met behulp van InterSystems Ensemble tussen de diverse operationele applicaties laten zich effectief procesverbeteringen aanbrengen met eenduidige rapportage mogelijkheden naar management en betrokken zorgverleners. De transparante structuur biedt verder inzicht in de datastromen binnen en buiten de organisatie en helpt daarmee datalekken voorkomen.  

Verder toont PK hoe met dezelfde koppelingstechnologie IoT/domotica toepassingen zijn te realiseren met geautomatiseerde functies voor camerabewaking, toegangscontrole, alsmede diverse signaleringstaken.
De bijeenkomst begint om 10.00 uur en eindigt om 12.30 uur met een lichte lunch. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

Partners