16-08-2017

Pink Elephant reseller van datawarehouse automation leverancier TimeXtender

Deel dit bericht

Pink Elephant Business Intelligence is reseller geworden van TimeXtender, softwareleverancier voor datawarehouse automation. TimeXtender werd opgericht in Denemarken in 2006 en heeft inmiddels hoofdkantoren in Denemarken en de VS waar vanuit het bedrijf meer dan 2600 klanten bedient, verspreid over de zes werelddelen.

TimeXtender levert het Discovery Hub datawarehousingplatform dat inzichtelijk maakt van welke bron data afkomstig zijn en welke personen toegang hebben tot deze gegevens. Daarmee helpt TimeXtender organisaties te voldoen aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) die per 25 mei 2018 ingaan. Daarnaast claimt TimeXtender de implementatietijd van een datawarehouse met bijna zeventig procent te kunnen reduceren. Data en analyses kunnen worden weergegeven in BI-tools van Qlik, gezamenlijke partner van Pink Elephant en TimeXtender.

Volgens directeur Dave Jansen van Pink Elephant Business Intelligence zijn datawarehouses complex en tijdsintensief om te bouwen. “TimeXtender zorgt door middel van datawarehouse automation dat het bouwen van een data warehouse simpeler, sneller en betrouwbaarder gaat. De koppeling met Qlik zorgt dat organisaties relevante analyses kunnen maken, wat continu waarde oplevert voor de business.”

In Nederland heeft Business Intelligence specialist E-mergo de Discovery Hub oplosing geïmplementeerd bij VolkerWessels Bouw en Vastgoed Ontwikkeling. TimeXtender is verder ook leverancier van datawarehouse automation voor Microsoft SQL Server.

Meer informatie: TimeXtender

Partners