19-07-2017

HPE vormt go-to-market alliantie met Microsoft via Cloud28+

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kondigt een go-to-market alliantie aan met Microsoft via Cloud28+, de Europese open community voor de stimulering van cloudadoptie. Microsoft wordt aan het door HPE geleide initiatief toegevoegd als voornaamste partner voor Azure Stack-technologie.

Door de toetreding van Microsoft aan het Cloud28+ platform krijgen partners toegang tot nieuwe businessmogelijkheden en tools. Deze moeten bijdragen aan snellere bedrijfsresultaten voor klanten in een sterk hybride IT-ecosysteem. Door middel van Cloud28+, creëren HPE en Microsoft een gezamenlijk Azure Stack ISV onboarding programma. Het programma verbindt softwareleveranciers aan HPE en Microsoft solution en service providers, zodat hun zichtbaarheid op de markt wordt vergroot en zij nieuwe omzetstromen kunnen genereren. Anderzijds halen HPE en de Microsoft solution en service providers voordeel uit lead generation campagnes en salesactiviteiten om de verkoop van Azure Stack te versterken. Klanten beschikken hierdoor over meer mogelijkheden om de juiste mix van partners en oplossingen te vinden op basis van hun specifieke workload, branche of eisen voor datasoevereiniteit.

Het doel van Cloud28+ is om klanten, afhankelijk van waar zij zich bevinden, een gemeenschappelijk platform te bieden met services, oplossingen en expertise, waardoor zij profiteren van een naadloze on- en off-premise ervaring. Cloud28+ is door 451 Research benoemd tot het grootste platform voor clouddiensten en blijft zich sinds de lancering in 2015 ontwikkelen. Momenteel telt Cloud28+ meer dan 500 partners, zoals service providers, solution providers, ISV’s, distributeurs, system integrators, universiteiten en publieke organisaties. Samen bieden zij een catalogus van meer dan 18.000 services. Met een focus op datasoevereiniteit en maatwerk bieden Cloud28+ partners services uit meer dan 300 datacenters overal ter wereld.

Meer partnervoordelen:
• Toegang tot de digital marketingtools van Cloud28+. Partners kunnen hiermee eigen content publiceren, online campagnes voor hun producten lanceren en de resultaten eenvoudig meten. Door gebruik te maken van deze tools besparen partners tijd en geld.
• Een wereldwijde community en een digitaal business platform voor meer zichtbaarheid en nieuwe go-to-market mogelijkheden. Partners kunnen nieuwe samenwerkingen vormen om gezamenlijk een markt te betreden.
• Een kant-en-klaar ecosysteem voor snellere implementatie van HPE ProLiant Azure Stack ISV en producten om sales uit te breiden. Partners profiteren van een snellere time-to-market voor Azure Stack-investeringen, meer ISV-content en trainingen en events van Microsoft en HPE.
• Toegang tot flexibele HPE IT Investment en Asset Management oplossingen die fungeren als brug tussen technologische en financieringsoplossingen. Deze helpen partners en hun klanten bij het bereiken van hun bedrijfsdoelen.

Meer informatie: Cloud28+

Partners