07-07-2017

Dell Boomi cloud integratieplatform versterkt digitale interactie

Deel dit bericht

Dell Boomi kondigt een nieuwe release aan van het enterprise cloud integratieplatform voor het verplaatsen, beheren, controleren en samenbrengen van data in hybride IT-omgevingen. De nieuwste versie biedt klanten efficiënte mogelijkheden om koppelingen te maken dankzij nieuwe no code application integration accelerators, betere ondersteuning voor DevOps en verbeterde functionaliteit voor data governance en databeveiliging.

Volgens CEO Chris McNabb van Boomi moeten grote organisaties om relevant en concurrerend te blijven, hun klanten, partners en leveranciers soepele digitaal geïntegreerde ervaringen kunnen aanbieden. “Integratieteams staan onder grote druk om systemen snel te kunnen koppelen. Dankzij de nieuwste release van ons platform hebben organisaties nu de beschikking over de meest uitgebreide en solide basis om systemen slimmer, beter en sneller te integreren.”

De release omvat meer dan 150 functies die in de afgelopen maanden zijn toegevoegd aan het integration-Platform-as-a-Sevice (iPaaS) van Boomi. Het gaat onder meer om ‘low and no code’ integration accelerators zoals workflow automation, standaard integratietemplates, ondersteuning voor integratie van toonaangevende PaaS-oplossingen en nieuwe typen EDI-componenten voor B2B-partners.

Meer informatie: Boomi

Partners