27-06-2017

Pyramid Analytics finalist SIIA CODiE Award voor Best BI Tools & Platforms

Deel dit bericht

Pyramid Analytics maakt bekend dat BI Office finalist is voor de SIIA CODiE Awards 2017 in de categorie 'Best Business Intelligence Tools & Platforms'. De finalisten vertegenwoordigen de beste producten, technologieën en diensten in software-, informatie- en zakelijke technologie.

Pyramid Analytics legt nadruk op uitgebreide interoperabiliteit en voldoet aan de groeiende behoefte van organisaties aan een sterk gedifferentieerd platform dat flexibele, self-service analytics combineert met gecentraliseerde governance. BI Office onderscheidt zich door implementatiegemak en krachtige mogelijkheden voor gebruikers. Hiermee biedt het de unieke ondersteuning voor zowel gebruikersgedreven als door IT mogelijk gemaakte datamodellen voor private clouds en traditionele servers op locatie.

BI Office
De SIIA CODiE Awards is de belangrijkste prijsuitreiking voor de software- en informatie-industrie die al 30 jaar uitmuntende producten erkent. Er zijn awards in 93 categorieën, gegroepeerd op educatietechnologie en bedrijfstechnologie. BI Office werd gekozen als een van 205 finalisten in de 59 categorieën onder bedrijfstechnologie.
Ken Wasch, President van SIIA, is onder de indruk van het niveau van innovatie en de creativiteit van de producten die dit jaar als finalist van de CODiE Awards geselecteerd zijn. “We zijn trots op deze producten voor de mogelijkheden die ze bieden om de toekomst van het zaken doen te transformeren.”

Signaal
De SIIA CODiE Awards is een door vakgenoten erkende prijsuitreiking in de software-industrie. Bedrijfstechnologieleiders, waaronder senior executives, analisten, media, consultants en beleggers beoordelen toegewezen producten tijdens de eerste beoordelingsronde om de finalisten te bepalen. SIIA-leden stemmen vervolgens op de producten van de finalisten en de scores van beide rondes worden geteld om de winnaars te bepalen. De winnaars worden aangekondigd tijdens de CODiE Award Business Technology Winner Announcement & Celebration, op 25 juli in San Francisco.
“Dat we door onze vakgenoten als finalist zijn gekozen in softwaretechnologie is een signaal dat we blijven innoveren en de industrie leiden met onze Business Intelligence-oplossing,” zegt Omri Kohl, CEO van Pyramid Analytics.

Details over elke finalist zijn hier te lezen.

Partners