30-05-2017

HPE breidt mogelijkheden voor SAP-applicaties uit

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kondigt nieuwe compute-, storage- en netwerkoplossingen voor SAP HANA en SAP Leonardo aan. De oplossingen moeten bedrijven voorzien van snelle realtime analytics.

Met een uitgebreid portfolio aan assets combineert HPE infrastructuur, software en services ter versterking van de ‘Digital Core’. De Digital Core van een organisatie bestaat uit de belangrijkste data, applicaties en processen. Gestoeld op de langdurige samenwerking tussen HPE en SAP, waarin meer dan 25.000 klanten zijn bediend, kondigt HPE aan:
• Een preview van de nieuwste architectuur voor SAP HANA. Deze architectuur is op basis van de principes van Memory-Driven Computing. Organisaties van ieder formaat kunnen met deze architectuur hun enorme datahoeveelheden in de Digital Core realtime analyseren en verwerken.
• Nieuwe SAP-gecertificeerde oplossingen. Met deze oplossingen worden SAP HANA-producten beschikbaar voor zowel on-premises IT als private cloudimplementaties.
Intelligent Edge-oplossingen voor SAP Leonardo. Met deze oplossingen halen klanten realtime insights en bruikbare resultaten uit Internet of Things (IoT) data. Dit met behulp van het toepassen van end-to-end zichtbaarheid op operations waar het product centraal staat.
• Nieuwe SAP-adviesdiensten en transformatie-, professionele en operationele services van HPE Pointnext om innovatie te versnellen.

Realtime managen
Bedrijven hebben volgens Drew Lac Iacone, Vice President Global SAP Practice and Alliance bij HPE, oplossingen nodig voor het realtime managen van groeiende datahoeveelheden, zodat ze succesvol de digitale transformatie kunnen ondergaan. “Voor SAP HANA-infrastructuuroplossingen kunnen klanten bij HPE en SAP terecht om samen tot oplossingen voor betere bedrijfsresultaten te komen.”

Realtime analytics ‘at the Digital Core’
Om alles uit analytics en data te halen, moeten organisaties de infrastructuur van hun database moderniseren naar een in-memory omgeving die schaling en groei van grote datasets van essentiële bedrijfsprocessen aankan. HPE’s nieuwste architectuur voor SAP HANA is gestoeld op de principes van Memory-Driven Computing om te voldoen aan alle eisen voor SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4HANA). Dit is een krachtige en sterk configureerbare set aan softwareoplossingen voor vereenvoudiging van business operations. Deze nieuwe architectuur combineert de betrouwbaarheid van HPE Integrity Superdome X servers met toonaangevende schaalbare technologie uit de SGI-aquisitie. Dit resulteert in het oplossen van complexe problemen op grotere schaal, versnelling van big data analytics en realisatie van betere insights.

De nieuwste architectuur voor SAP HANA levert:
• Grote schaalbaarheid voor in-memory computing. Dit zorgt dat organisaties van ieder formaat klein kunnen beginnen en naadloos kunnen groeien naar de grootste databehoeften van SAP HANA.
• Sterke modulariteit: een design op basis van veelvoorkomende modules biedt klanten grote flexibiliteit, zodat ze eenvoudig kunnen op- en afschalen en zo aan alle businessbehoeften kunnen voldoen.
• Sterke betrouwbaarheid om te voldoen aan de veeleisende SLA’s van SAP-workloads en om waardevolle applicaties en data te beschermen.

Meer informatie: HPE

Partners