26-05-2017

Advanced Programs en DataVirtuality sluiten partnership

Deel dit bericht

Advanced Programs en DataVirtuality hebben een strategisch partnership afgesloten. Met deze volgende stap in de samenwerking geven Advanced Programs en DataVirtuality antwoord op de vraag vanuit de business naar een hoge mate van flexibiliteit, wendbaarheid en schaalbaarheid in het efficiënt en gestructureerd beschikbaar stellen van de toenemende groei aan datavolumes.

De Data Platform oplossing van Advanced Programs maakt gebruik van de functionaliteit van DataVirtuality Logical DataWarehouse. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om één omgeving te creëren waarin gebruikers toegang krijgen tot real-time en historische databronnen, waaronder data uit databases, bestanden, datawarehouses, big data architecturen, web services, API data en cloud databases. Advanced Programs heeft de samenwerking met DataVirtuality verder geïntensiveerd, naast bestaande relaties met onder andere IBM en Tableau.

Volgens Sander Hovestad, Solution Architect Data Platform Services bij Advanced Programs, ontbrak in de Data Platform oplossing nog een essentieel component waarmee een breed scala aan data gebruiksvriendelijk beschikbaar voor analyse was te stellen. “In onze zoektocht naar mogelijke oplossingen zijn we al snel met DataVirtuality in contact gekomen en overtuigd geraakt van de kracht en mogelijkheden. Ik ben trots dat we nu deze verdere samenwerking mogen aankondigen.”

DataVirtuality ontwikkelt en distribueert haar software DataVirtuality. Deze software maakt het voor bedrijven mogelijk om een verscheidenheid van gegevens en toepassingen te verbinden en te integreren en genereert een datawarehouse bestaande uit relationele en niet relationele data.

Meer informatie: Advanced Programs

Partners