22-05-2017

E-mergo is Platinum Sponsor van de Qlik Sense Tour op 22 Juni in Naarden

Deel dit bericht

Business Intelligence aanbieder en Qlik Elite Solution Provider E-mergo is dit jaar Platinum Sponsor van de Qlik Sense Tour. De Qlik Sense Tour is een jaarlijks event waarin ontwikkelingen rondom visuele analyse en Business Intelligence centraal staan.

De Qlik Sense Tour is 22 juni te zien in Het Naarderbos in Naarden. E-mergo’s Platinum Sponsorship houdt in dat zij een speciale sessie verzorgen voor een selecte groep VIP’s Tijdens deze bijzondere ‘Breakfast Session’ zal E-mergo verschillende innovaties presenteren aan haar speciale gasten.
Na afloop van deze privésessie zal het plenaire programma van start gaan. Op de agenda staan de nieuwste Qlik ontwikkelingen, interactieve workshops en keynote sessies van Qlik gebruikers. Qlik klant Quooker, producent van de kokend water kraan, zal tijdens de keynote presentatie vertellen hoe zij controle behouden over de gehele leveringsketen met behulp van selfservice Business Intelligence van Qlik.

Geef je data een stem
De Qlik Sense Tour bestaat uit een collectie van evenementen georganiseerd door Qlik en haar verschillende partners met locaties in meer dan 30 landen en is te zien vanaf 22 mei tot 14 juli. De Qlik Sense Tour zal in Nederland bestaan uit vier partnerevents en het genoemde Qlik event op 22 juni. ‘Geef je data een stem’ zal hierbij het centrale thema zijn.
Vorig jaar was het event volledig volgeboekt, wees dus snel met inschrijven.  

Partners