Next Level Data Integratie en Data Kwaliteit met Talend
(28-06-2017)

Deel dit bericht

Datum: 28-06-2017 t/m 28-06-2017
Organisator: cimt bv
E-mail: sebastian.bauer@cimt.nl
Website: http://www.cimt.nl/talend-events/#informatiemiddag2017
Telefoon: 0733030458
Plaats: Den Bosch
Locatie: cimt bv

28 juni aanstaande organiseert cimt de volgende Talend informatiemiddag in Bunnik vlakbij Utrecht. Het onderwerp van deze editie is: "Next Level Data Integratie en Data Kwaliteit met Talend".

Talend is recentelijk erkend als "leader" in de Gartner Quadrant voor data integratie. Een verdere stap in de ontwikkeling van Talend als het meest gebruikte en breedste open source integratie platform. Wij willen u graag kennis laten maken met Talend en de nieuwste ontwikkelingen rondom data integratie: Op basis van twee praktijkvoorbeelden laten we u zien, hoe u met hulp van Talend de datakwaliteit binnen uw organisatie kan verbeteren en hoe het test- en deploymentproces voor integratie in de toekomst grotendeels geautomatiseerd kan worden.

Data Cleansing met de Talend Datastewardship Console & Machine Learning
Uit de praktijk weten wij, dat met name in systemen voor klantgerichte en operationele processen heel snel datavervuiling of duplicatie kan ontstaan. Met de Talend Data Quality componenten en de Data Stewardship console kunt uw op een gestructureerde wijze de datakwaliteit verbeteren en toekomstig ook centraal beheren en managen. Dit willen wij op basis van een praktijkvoorbeeld met Salesforce.com laten zien. Hiernaast laten we u ook zien, hoe u met hulp van Machine Learning in de toekomst deze activiteit grotendeels kunt automatiseren.

Continuous Integration, DevOps & Automated Testing
Hoe gaat een integratieplatform als Talend – een centraal onderdeel van uw IT-landschap – hiermee om en welke componenten, zoals GIT, Nexus en Jenkins uit het open source ecosysteem kunnen hiervoor gebruikt worden? Hoe kunt u het build- en test proces grotendeels automatiseren? Deze en meer vragen zullen in onze tweede sessie tijdens de informatiemiddag beantwoord worden. Naast de sessies kunt u ook de gelegenheid gebruiken om in contact te komen met Talend experts en andere deelnemers om vragen te stellen en ervaring uit te wisselen. Interesse?
Meld u dan nu aan via het registratieform

Partners