10-05-2017

Info Support behaalt ISO27001 en NEN7510 certificeringen

Deel dit bericht

ICT-dienstverlener Info Support heeft de ISO27001 en NEN7510 certificeringen behaald. De certificeringen, die door de onafhankelijke certificeringsinstantie DEKRA zijn toegekend, bevestigen dat Info Support voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Met deze accreditatie zijn opdrachtgevers van Info Support ervan verzekerd dat hun informatie bij Info Support in veilige handen is en vertrouwelijk blijft. Opdrachtgevers kunnen op hun beurt richting hun klanten aangeven dat zij onderdelen van hun dienstverlening aan een betrouwbare partij uit handen hebben gegeven. Info Support was al gecertificeerd voor ISO9001 (Kwaliteitsmanagement) en ISO20000-1 (servicemanagement). De normeisen van de nieuwe certificeringen zijn volledig geïntegreerd in het managementsysteem dat Info Support al in gebruik had voor die andere certificeringen.

Manager Managed Services Oscar Lubbers bij Info Support is trots op deze mijlpaal. “Veel van de maatregelen die vanuit het certificeringstraject gevraagd worden, hadden wij al ingericht, maar nu is dit conform de norm vastgelegd en onderdeel van ons managementsysteem. Hierdoor vindt er aantoonbaar continue sturing en verbetering op plaats. Voor onszelf, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers geeft dit het vertrouwen dat we volgens de gestelde richtlijnen werken.”

De ISO27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging; de NEN7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg.

Meer informatie: Info Support

Partners