10-04-2017

Martin Misseyer benoemd tot CIO van Unica

Deel dit bericht

Martin Misseyer is per 1 maart 2017 benoemd tot Chief Information Officer (CIO) van Unica. Hij gaat zich toeleggen op de verdere digitalisering van de bedrijfsprocessen en bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige en innovatieve diensten om Unica een datagedreven organisatie te maken in technische dienstverlening.

Dr. Martin Misseyer (52) was sinds 1999 werkzaam bij ICT-dienstverlener Ordina, meest recent als Senior Principal Expert bij het onderdeel VisionWorks. In deze functie was hij reeds intensief betrokken bij de ontwikkeling van de ICT-strategie van Unica.

Volgens Misseyer is het een fantastische uitdaging om de ICT-strategie van Unica verder te ontwikkelen. “Unica heeft een sterke positie in de ontwikkeling van steeds intelligentere en duurzamere gebouwen. Nieuwe ontwikkelingen als Internet of Things kunnen hieraan bijdragen. Unica heeft veel expertise in huis om deze ontwikkeling te versterken en ik zie het als een voorrecht om vorm te geven aan de ambitie van Unica.”

Nieuwe ontwikkelingen als Internet of Things, Big Data, Predictive Maintenance en het Building Information Model zijn in toenemende mate belangrijk voor de gebouwde omgeving en haar installaties en bieden kansen voor innovatieve partijen als Unica en de eigenaren en gebruikers van vastgoed.

Company:

Unica

Partners