04-04-2017

Progress neemt cognitive predictive maintenance specialist DataRPM over

Deel dit bericht

Progress heeft DataRPM overgenomen, een particulier bedrijf en marktleider op het gebied van cognitive predictive maintenance binnen de industriële IoT-markt. De overname is volledig in lijn met de strategie van Progress waarin een compleet platform wordt geboden om cognitive-first applicaties mee te bouwen en te leveren.

Het platform van DataRPM automatiseert predictive modeling, wat in de praktijk grote besparingen als gevolg heeft. Klanten van DataRPM zoals Jaguar, Samsung en Mitsubishi zetten de technologie in om fouten te voorspellen en te voorkomen binnen industriële productielijnen, wat leidt tot hogere winst en efficiëntie.

Met de overname van DataRPM wil Progress haar klanten in staat stellen om op basis van grote datavolumes snel en gemakkelijk apps te bouwen en machine learning toegankelijker te maken voor elke organisatie. DataRPM zal het aanbod van cognitive predictive maintenance voor het industriële Internet of Things onder de paraplu van Progress blijven aanbieden. Progress en DataRPM werken thans aan integratie van de DataRPM technologie in de producten van Progress, en in de loop van 2017 komen de oplossingen voor partners en klanten beschikbaar.

Voor de overname van DataRPM is een bedrag van 30 miljoen dollar neergelegd.

Meer informatie: Progress

Partners