03-04-2017

QNH organiseert Digital Experience event

Deel dit bericht

IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting organiseert op dinsdag 18 april een event over 'Digital Experience'. IT- en marketingprofessionals zijn uitgenodigd voor een middag vol inspiratie.

QNH organiseert het event om organisaties te helpen bij het optimaliseren van de customer experience. Verschillende sprekers, werkzaam bij grote bedrijven zoals Mendix en Vodafone, delen deze dag best practices en reiken handvatten aan op het vlak van het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van de conversie. Na een middag vol kennisdeling hebben deelnemers inzicht in hoe zij in een digitale economie onderscheidend kunnen blijven en kunnen zij overgaan tot actie.

Sprekers
Hans de Visser, VP Product & Solution Marketing bij Mendix trapt de middag af met een keynote over de laatste trends op het gebied van snelle applicatieontwikkeling. Daarna volgt een interactieve presentatie van Willem Haring, Solution Architect bij Sitecore. Hij geeft in zijn sessie inzicht in data die van belang is voor goed begrip van de klant-context en hoe op basis van deze data realtime de klantconversatie vormgegeven kan worden. Sander van Mil, Digital Business Manager bij Vodafone, sluit de middag af. Hij deelt in zijn keynote de learnings en best practices over een groot IT-project dat bij Vodafone is gerealiseerd.

Programma
13:30 uur Inloop
14:00 uur Opening
14:15 uur Hans de Visser – Slimme apps voor klantenbinding in de wereld van nu
15:00 uur Pauze
15:15 uur Willem Haring – Context marketing voor een optimale klantbeleving
16:00 uur Sander van Mil – Our road to digital experience; learnings & practices
16:45 uur Afsluiting
17:00 uur Netwerkborrel

Aanmelden
Het Digital Experience event vindt plaats op 18 april, bij QNH Consulting, Hogehilweg 24, Amsterdam. Deelname aan het event is kosteloos.
Meer informatie en aanmelden.

Tags:

ICT, Event

Company:

QNH

Partners