15-03-2017

Trifacta en Google starten samenwerking voor Google Cloud Dataprep

Deel dit bericht

Trifacta heeft een samenwerking met Google aangekondigd voor de levering van Google Cloud Dataprep. Google Cloud Dataprep bevat Trifacta's intelligente gebruikersvriendelijke interface en Photon Compute Framework, en integreert Google Cloud Dataflow voor een serverless en zelfschalende dataverwerking, met een snelle performance en optimaal gebruik van hulpbronnen.

Google Cloud Dataprep wil analisten voorzien van mogelijkheden om intuïtief diverse datasets te onderzoeken en voor te bereiden in het Google Cloud Platform, voor gebruik binnen bjvoorbeeld analytics en machine learning. De samenwerking tussen Google en Trifacta moet organisaties in staat stellen het volledige potentieel van data te benutten binnen Google Cloud Services en daarmee nieuwe bronnen van waarde voor de business te genereren zoals verbetering van operationele efficiency, personalisatie van producten en diensten, en het leveren van nieuwe inzichten.

Naar verwachting groeit de cloud analytics markt naar meer dan twintig miljard dollar in 2020. Trifacta en Google Cloud Platform leggen hierop met de levering van een innovatieve datamanagement cloudoplossing een belangrijke focus. Beide bedrijven hebben het afgelopen jaar zeer nauw samengewerkt aan de ontwikkeling van Cloud Dataprep.

Meer informatie over Google Cloud Dataprep.

Partners