07-03-2017

Microsoft kondigt beschikbaarheid Visual Studio 2017 aan

Deel dit bericht

Microsoft kondigt de beschikbaarheid aan van Microsoft Visual Studio 2017. Tijdens een live webcast op 7 maart vierde Microsoft de twintigste verjaardag van Visual Studio en werden in de keynote de nieuwste innovaties getoond. Visual Studio 2017 is per direct te downloaden voor ontwikkelaars.

Vanwege de bijzondere mijlpaal van twintig jaar Visual Studio - en de komst van Microsoft Visual Studio 2017 in het bijzonder - organiseerde Microsoft Nederland op woensdag 8 maart van 11.00 uur tot 12.00 uur een eigen, lokale webcast. Tijdens deze Engelstalige webcast stond het bedrijf stil bij de hoogtepunten van de wereldwijde webcast en was er voor developers een live Q&A-sessie met het Nederlandse Microsoft Visual Studio team.
Registreer hier voor deze lokale webcast.

Internationale en lokale launch events
Naast de online presentaties organiseert Microsoft ook offline bijeenkomsten voor de actieve developer community die zich rondom Visual Studio heeft gevormd. Hier kunnen developers met elkaar ervaren wat Visual Studio 2017 te bieden heeft. De komende maanden worden er op verschillende locaties in Nederland bijeenkomsten georganiseerd.
Klik hier voor een overzicht van alle locaties.

Meer informatie
Na afloop van de eerste webcasts is op de Microsoft Visual Studio Blog een overzicht van alle aankondigingen te vinden.

Partners