10-02-2017

Eliantie wordt onderdeel van ProData Consult

Deel dit bericht

ProData Consult en Eliantie B.V. hebben per 1 januari 2017 hun krachten gebundeld. Dit betekent dat Eliantie B.V. deel van de ProData Consult Group wordt waarbij ProData Consult Group de meerderheid van de aandelen van Eliantie B.V. verwerft. Eliantie en ProData Consult staan beide bekend om hun professionele IT-consultants die voor de grootste bedrijven in Nederland werkzaam zijn.

Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar IT-specialisten, was een fusie tussen beide bedrijven een natuurlijke keuze. Volgens Maurice Blanken, Commercieel Directeur bij Eliantie, wordt zijn bedrijf dankzij de fusie als partner nog aantrekkelijker voor klanten. “We staan nu nog sterker in onze schoenen om hen  te helpen bij het oplossen van hun problemen. Vandaag kunnen we onze klanten een ruim aanbod IT consultancy services aanbieden en zijn we in staat om zowel nationaal als internationaal de juiste consultants te vinden.”    

De fusie is niet enkel een voordeel voor de klanten, maar ook voor het ruime netwerk van IT-consultants. Volgens Toine van Kastel, Country Manager bij ProData Consult, kan het gefuseerde  bedrijf meer kansen aan  consultants bieden. "Samen kunnen we onze consultants een breder portfolio aan klanten en dus ook meer interessante opdrachten aanbieden. We hebben de capaciteit om onze consultants te matchen met de projecten waarnaar ze op zoek zijn."

Alle werknemers en consultants van beide bedrijven blijven in dienst. Het bedrijf zal geleid worden door Jeroen Diederik, Maurice Blanken en Toine van Kastel. De twee bedrijven waren in 2016 samen goed voor een omzet van ongeveer Euro 100 miljoen.

Meer informatie: ProData Consult

Partners