Executive Briefing: Data Quality & Master Data Management
(02-03-2017)

Deel dit bericht

Veel onderzoeken tonen aan hoeveel geld organisaties elk jaar verliezen als gevolg van slechte datakwaliteit. De gemiddelde organisatie ziet de hoeveelheid data die zij verwerkt elke 14 maanden verdubbelen. Indien de slechte datakwaliteit niet wordt aangepakt, kan dit enorme gevolgen hebben.

Kom naar de Executive Briefing op 2 maart 2017 in het Nationaal Militair Museum waar wij ons verdiepen in het ‘Data Quality gebruiken als brug naar het beheren van uw Data Assets’.

Tijdens deze lunchsessie leert u:
- De rol die Data Quality speelt in het algehele Data Governance programma
- Hoe u duidelijk gecentraliseerde regels opstelt om het verspreiden van slechte data binnen de organisatie een halt toe te roepen
- Case studies van organisaties waar Data Quality het verschil maakt
- Hoe u een begin maakt met Data Quality of een Master Data Management-programma, en hoe een Data Governance roadmap eruitziet

Nationaal Militair Museum
Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak en hoge glazen buitenwanden. Ontdek tijdens de lunch het Arsenaal of dwaal tussen tanks en vliegtuigen na het event.

2 maart 2017
12:00 - 15:00 CET

Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

Mis het niet en meldt u vandaag nog aan.

Partners