25-01-2017

Commvault vereenvoudigt databeheer met gevalideerde referentiearchitecturen op AWS

Deel dit bericht

Commvault introduceert nieuwe referentiearchitecturen voor Amazon Web Services (AWS). Hiermee stelt het bedrijf klanten in staat databescherming en -beheer te vereenvoudigen met een eenvoudig in te zetten en gevalideerde oplossing.

De referentiearchitecturen bieden ondernemingen inzicht in hoe het Commvault Data Platform kan helpen gebruik van de AWS Cloud voor back-up, recovery en archivering te optimaliseren. Deze referentiearchitecturen zijn rechtstreeks bij Commvault verkrijgbaar en in de AWS Marketplace. Bestaande klanten kunnen via de AWS Marketplace hun licenties aanvragen. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid makkelijk datastorage rechtstreeks toe te wijzen aan specifieke AWS-diensten, zoals Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), Amazon S3 Standard – Infrequent Access (Amazon S3-IA) en Amazon Glacier.

Overstap
De gevalideerde Commvault-referentiearchitecturen met AWS moeten de bescherming van data in hybride infrastructuren nog eenvoudiger maken voor Commvault-klanten. Daarnaast zorgen ze voor lagere kosten, verbeterde flexibiliteit en snellere inzet van Commvault-software met de AWS Cloud voor back-up, recovery en archivering. Als AWS Advanced Technology Partner met AWS Storage Competency-status is Commvault belangrijk voor grote ondernemingen bij het oplossen van datamanagementproblemen die meestal komen kijken bij de overstap naar hybride- en public-cloudinfrastructuren. Momenteel wordt Commvault ingezet voor het beheer van meer dan dertig petabyte aan data in de AWS Cloud.

Unified platform
Commvaults unified platform vereenvoudigt databescherming en biedt databeheeropties als:
· mogelijkheden voor indexeren en catalogiseren om het zoeken naar, en het terughalen van data te vergemakkelijken, en om recovery te versnellen;
· geautomatiseerde, op policy gebaseerde dataverplaatsing tussen on-premise-infrastructuren en AWS, waardoor het voor grote ondernemingen eenvoudiger is om data op te slaan in Amazon S3, Amazon S3-IA of Amazon Glacier, of om volledige workloads rechtstreeks te verplaatsen naar Amazon EC2 Instances;
· ondersteuning voor het importeren van grote hoeveelheden data (petabytes) die gebruikmaken van AWS Snowball.

Policy’s
Commvault stelt ondernemingen in staat dezelfde policy’s voor data-recovery en -retentie toe te passen op data in AWS als op data op lokale disks of andere devices. Door Commvaults mogelijkheden voor beveiliging, encryptie en deduplicatie door te trekken naar AWS, kunnen grote ondernemingen kosten verlagen en een einde maken aan de noodzaak om complexe scripts te bouwen. Daarnaast hebben ze hiermee één end-to-end-oplossing die ze kunnen inzetten voor het beheer van alle data, op elke locatie en in elk formaat.

Meer informatie: Commvault

Partners