10-01-2017

Talend stelt Otto Neuer aan als nieuwe VP Sales Central Europe

Deel dit bericht

Talend, leverancier in Big Data- en cloudintegratie-oplossingen, kondigt aan dat Otto Neuer als Vice president of sales central Europe is aangesteld.

Neuer zal kantoor houden in München en verantwoordelijk zijn voor Talend’s klanten en partnerecosysteem in Duitsland en midden-Europa. Hij zal rapporteren aan François Mero, senior vice president sales EMEA.
Otto Neuer heeft meer dan dertig jaar verkoop- en managementervaring in de IT-sector. Hij komt van Protegrity, waar hij de fungeerde als managing director en vice president Sales EMEA. Daarvoor heeft Neuer gewerkt als senior vice president global sales bij Uniserv, en managing director bij Informatica en ITESOFT.

Neuer neemt het stokje over Harald Weimer, die verantwoordelijk was voor Talend’s sales channelpartner programma in Duitsland en Midden-Europa. Harald Weimer kwam in 2010 bij Talend toen zijn bedrijf Sopera door talend is overgenomen. Volgens Francois Mero komt de jarenlange ervaring van Neuer van pas bij de uitbreiding van Talend in deze regio, waarin de adoptie van Big Data en Cloudtechnologie aan een snelle opmars bezig is.

Meer informatie: Talend

Partners