07-12-2016

Gert-Jan de Volder aangesteld als directeur van QNH Noord

Deel dit bericht

Gert-Jan de Volder (58) is aangesteld als nieuwe directeur van QNH Consulting Noord. In deze functie stelt hij alles in het werk om de groei van het bedrijf verder door te zetten. Daarnaast zal de Volder meer sturen op vernieuwing, onderlinge samenwerking en kennisdeling, zodat klanten en het team van QNH samen excelleren. Met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is hij een aanwinst voor het bedrijf.

Na zijn opleiding Bedrijfskundige Informatica startte De Volder in 1977 zijn carrière bij KPN. In de 27 jaar waarin hij zich hier actief inzette heeft hij diverse functies bekleed van docent/projectmanager KPN opleidingscentrum tot aan manager KPN Mobile. In 2004 maakte Gert-Jan de overstap naar Be Value, dat tegenwoordig deel uitmaakt van Ordina. Daar was hij regiodirecteur Groningen voordat hij werd gevraagd voor de directeursfunctie bij QNH.

Zelfstandige rol
Gert-Jan de Volder over zijn aanstelling bij QNH: “Met veel enthousiasme en vertrouwen ga ik de rol van directeur Noord vervullen. Het is een zelfstandige rol die me de vrijheid geeft om de samenwerking, bevlogenheid en professionaliteit van de organisatie naar een volgend niveau te tillen. Ik hecht veel waarde aan de bedrijfscultuur en de werksfeer bij QNH voelt als thuiskomen.”

Organisatorisch sterk
CEO Hen Snackers bij QNH Consulting is blij dat Gert-Jan met zijn enthousiasme en leiderschapskwaliteiten QNH komt versterken. “Hij herkent talent en weet medewerkers op de juiste manier te stimuleren. Hij is organisatorisch sterk en ziet snel oplossingen die hij met een resultaatgerichte aanpak invult. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Gert-Jan gaat bijdragen aan de verdere adoptie van onze actuele thema’s en onze groeistrategie, zowel extern als intern.”

Meer informatie: QNH

Tags:

Management

Company:

QNH

Partners