Bijeenkomst 'De ontwikkeling van het Internet of Things'
(11-01-2017)

Deel dit bericht

Het Internet of Things is een van dé trending topics in de digitale wereld op dit moment. Innovatieve IoT-toepassingen bieden oneindig veel mogelijkheden. Nederland ICT brengt leden uit verschillende deelsectoren bij elkaar om de ontwikkeling van het Internet of Things te bespreken. Na een succesvolle eerste verkenningssessie eerder dit jaar, worden in deze bijeenkomst een aantal aspecten van het Internet of Things verder uitgediept.

Op het programma staan de volgende onderdelen:
- Presentatie van een IoT ‘Proof of Concept’ door KPN.
- Overview en discussie welke juridische aspecten deze Proof of Concept raakt.
- IoT en cybersecurity: discussie over wat we in Nederland kunnen doen de veiligheid van het Internet of Things te verbeteren. Aan deze discussie zullen vertegenwoordigers van het ministerie van EZ en het Nationaal Cyber Security Centrum bijdragen.

Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor directie, management en professionals die geïnteresseerd zijn in trends, ontwikkelingen, business en strategie.
Datum en locatie. De bijeenkomst vindt plaats op 11 januari 2017 bij Nederland ICT, Pompmolenlaan 7 in Woerden van 15.00 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Meer informatie en aanmelding

Partners