09-11-2016

Kadenza en Board Benelux gaan strategisch partnerschap aan

Deel dit bericht

Kadenza, big data- en analyticsleverancier in Nederland, en Board Benelux, leverancier van BI- en CPM-software, gaan een strategisch partnerschap aan. De software van Board is een verdere verdieping van de Smart Finance propositie van Kadenza.

Met Smart Finance helpt Kadenza bedrijven om financiële processen te optimaliseren en het verhaal achter de cijfers te vertellen met slimme analyses, visualisaties en voorspellingen. Het platform van Board is een waardevolle toevoeging op het portfolio van Kadenza, door de geïntegreerde mogelijkheden voor consolidatie, fast close en driver based forecasting. Bovendien biedt Board ook mogelijkheden voor advanced analytics, dasboarding en datavisualisatie. Board International ziet Kadenza als een belangrijke partner voor de Benelux, vanwege de diepgaande kennis van zowel business intelligence als smart finance.

End-to-end oplossing
Managing director Matteo Cappelletti bij BOARD Benelux is blij met de samenwerking met Kadenza. "Dit partnership toont ons commitment om met hoog gekwalificeerde partners te werken en bevestigt de erkenning die we krijgen van gevestigde partijen.” Erik Leene, directeur innovatie bij Kadenza: “Met het volledig geïntegreerde en zeer intuïtieve platform van Board voor rapportage, dashboarding, analytics én forecasting, kunnen we onze klanten een end-to-end oplossing voor Smart Finance bieden.”

Meer informatie: Kadenza

Partners