01-11-2016

Microsoft PowerApps en Flow per direct beschikbaar

Deel dit bericht

De manier waarop bedrijven werken is snel aan het veranderen en medewerkers zijn mobieler dan ooit tevoren. Om organisaties in staat te stellen daarop een antwoord te geven maakt Microsoft PowerApps en Flow beschikbaar in 42 talen, waaronder in het Nederlands.

Sinds de preview in april online ging hebben 160.000 enthousiaste gebruikers van 71.000 organisaties gebruik van Microsoft PowerApps en Flow gemaakt. Samen met PowerBI stellen PowerApps en Flow zakelijke gebruikers met én zonder programmeerkennis in staat om optimaal gebruik te maken van hun systemen en data.

Eenvoudig apps bouwen
PowerApps is gemaakt voor organisaties van elke omvang. Hiermee kunnen ze snel en eenvoudig zelf apps creëren, deze verbinden met eigen data en systemen en ze delen met iedereen binnen de organisatie. Met PowerApps ontwikkel je bijvoorbeeld werknemergerichte apps zoals een medewerkersenquête, of zwaardere apps die de productiesystemen via clouddiensten verbinden met de smartphone van medewerkers.

Meest gebruikte SaaS-diensten
Ook aan professionele ontwikkelaars is gedacht. Zij kunnen met meer gemak web- en mobiele apps blijven ontwikkelen, evenals API’s met Azure App Service, waarmee waardevolle data voor de organisatie zichtbaar worden en ingezet kunnen worden om te innoveren.
Met PowerApps zijn applicaties te bouwen die gebruikmaken van data uit de meest gebruikte SaaS-diensten, zoals Office 365, Microsoft Dynamics, Salesforce, Dropbox, Twitter, Google Drive en Microsoft OneDrive. De dienst biedt een vertrouwde Office-achtige ervaring voor beheer van de schermlayout, thema's en lettertypen in de app, en stelt gebruikers zelfs in staat om dynamische interacties aan apps toe te voegen. PowerApps bevat ook sjablonen voor veelvoorkomende appcategorieën, zodat je nog sneller aan de slag kan met het ontwikkelen van je eigen apps.

Flow
Op eenzelfde manier maakt Flow het voor organisaties makkelijk om tijdrovende processen te automatiseren. Denk aan geautomatiseerde e-mails aan inkoopafdelingen wanneer de voorraad afneemt. Deze processen, of Flows, zijn ook op mobiele apparaten te beheren.

Meer informatie: Microsoft

Partners