31-10-2016

Microsoft presenteert nieuwe producten tijdens de PASS Summit 2016

Deel dit bericht

Tijdens de PASS Summit 2016 heeft Microsoft een aantal nieuwe producten aangekondigd om haar klanten in staat te stellen beter datagedreven te werken. Een van de aankondigingen betreft de Microsoft Cognitive Toolkit waarmee deep-learning algoritmes getraind kunnen worden.

Joseph Sirosh, Corporate Vice President van de Data Group at Microsoft, beschrijft in zijn blog vijf nieuwe producten.

Azure Analysis Services: de capaciteiten van enterprise-grade BI semantische modellering, gecombineerd met de schaalbaarheid, flexibiliteit en managementvoordelen van de cloud. Azure Analysis Services helpt complexe data om te zetten in actiegerichte inzichten.

SQL Server 2016 DW Fast Track: voorziet in flexibiliteit van oplossingen, geeft klanten de keuze uit technologieën van verschillende hardware-vendoren en maakt gebruik van de kernfunctionaliteiten van het besturingssysteem van Windows Server en van SQL Server om een optimaal presterende datawarehouse te bieden.

Data migration assistant: maakt het voor klanten mogelijk om te upgraden naar een modern dataplatform door compatibiliteitsproblemen te herkennen die van invloed kunnen zijn op de databasesfunctionaliteit van de nieuwe versie van SQL Server.

Azure SQL Data Warehouse Expanded Free Trial: klanten kunnen zich nu aanmelden voor een gratis proefperiode Azure SQL Data Warehouse. Daarmee krijgen ze een maand gratis toegang.

Microsoft Cognitive Toolkit (voorheen bekend als CNTK): een gratis, eenvoudig te gebruiken, open-source, commercial-grade toolkit die deep-learning algoritmes traint om te leren als een mens. Hierover leest u meer in de blogpost over Microsoft Cognitive Toolkit.

Partners